Curăţaţi în mod regulat cabina dvs. și salonul utilizând dezinfectant, preferabil de mai multe ori pe zi. La dezinfectarea cabinei, atrageți o atenție deosebită mânerelor interioare și exterioare, precum și volanului și tabloului de bord. Atunci când curățați salonul autobuzului, concentrați-vă pe rezemătorile de cap, cotierele scaunelor și barele de mână.

Aerisiţi salonul pentru pasageri în mod frecvent când staționați. Dacă temperatura aerului permite, conduceți cu geamurile deschise. Evitați folosirea aparatelor de aer condiționat și încălzitoarelor.

Spălați-vă mâinile cu apă și săpun lichid pentru 30 de secunde. Dezinfectați mâinile în mod regulat de fiecare dată când intrați sau părăsiți vehiculul, și după ce finisați procedurile de curățare necesare.

Purtați mănuși atunci când utilizați instrumentele electronice de emitere a biletelor sau manipulați numerarul.

Stați în cabina autovehiculului de fiecare dată când este posibil în timpul serviciului, dacă nu există alte cerințe. Dacă trebuie să comunicați cu pasagerii, purtați masca de protecție și mănuși.

Păstrați o distanță semnificativă față de pasagerii cu care comunicați în salon. Purtați masca de protecție și mănuși, dezinfectați mâinile după orice contact strâns.

7_Bus-driver-on-the-phone

Nu transmiteți telefonul dvs. mobil altor persoane.

8_distance between passengers

Informați pasagerii despre importanța de a menține o distanță de 1 metru față de alte persoane. Monitorizați respectarea, în special atunci când identificați pasageri cu simptome respiratorii.

9_sacoșe

Asigurați pasagerii cu pungi de hârtie pentru colectarea deșeurilor individuale.

10_strănutare corectă

Fiți informat că virusul se răspândește prin tuse și strănut (prin picături purtate de aer), precum și prin contact direct.

11_aparat de cafea

Sistați deservirea pasagerilor cu cafea și ceai din aparatul de cafea.

Dacă dumneavoastră sau membrii familiei dumneavoastră prezintă posibile simptome specifice COVID-19 precum tuse seacă sau febră, informați-vă imediat managerul.

Urmați instrucțiunile speciale indicate de firma dumneavoastră și recomandările / instrucțiunile generale emise de autoritățile sanitare. Fiți responsabil și utilizați-vă bunul simț.