Revenire la stil obişnuitAsociaţia Internatională Transport Auto

Noutăți importante

21.07.2017

Ca urmare a demersului parvenit din partea Ambasadei Ucrainei in Republica Moldova, Va informam despre introducerea restrictiilor temporare de circulatie a mijloacelor de transport cu tonaj mare pe drumurile publice ale Ucrainei, in cazul temperaturilor ridicate ale aerului.

Astfel, începînd cu 1 iunie 2017 pe unele porțiuni de drum, stabilite de către Agenția de Stat a Drumurilor a Ucrainei, sunt valabile restricții la deplasarea transportului de tonaj mare, cu masa totală mai mare de 24 t și sarcina pe osie mai mare de 7 t, în cazul temperaturii aerului mai mare de +28°C, între orele 10:00 și 22:00. În acest sens, pe drumurile publice au fost instalate indicatoare rutiere corespunzătoare și panouri informative. De asemenea, pentru parcarea temporară a unităților de transport au fost pregătite mai mult de 940 terenuri speciale.

Ținem să menționăm că, respectarea de către conducătorii vehiculelor a parametrilor de greutate va fi verificată de diviziunile teritoriale ale Serviciului de Stat pentru Securitate în Transport al Ucrainei, cu implicarea a 26 puncte de control a greutăţilor şi gabaritelor, precum și de către unitățile regionale ale Poliției Naționale a Ucrainei.

Pentru informații detaliate privind lista drumurilor publice și condițiile restricțiilor nominalizate accesați: http://ukravtodor.gov.ua/press/newsreg

anta.gov.md

Înapoi la listă