Revenire la stil obişnuit


Asociaţia Internatională Transport Auto

Noutăţi

Restricții de trafic în Germania de pe 8 octombrie 25.10.2018

      Lucrările la podul de pe autostrada A24 care leagă Hamburg de Berlin au început acum două săptămâni, iar traficul a fost restricționat în consecință.

 

          Autoritățile locale au confirmat că lucrările începute la 8 octombrie vor dura aproximativ un an, până în octombrie 2019, o porțiune a podului urmând a fi integral înlocuită. Lucrările la cea de-a doua secțiune vor începe în 2019 și se vor finaliza în 2020.

 

      Traficul în zona podului este, după cum au subliniat și reprezentanții Ministerului Transporturilor, foarte intens, aproximativ 27000 de vehicule utilizând infrastructura locală în această zonă zi de zi.

 

      Infrastructura existentă a podului este veche de peste 40 de ani și, din cauza gradului ridicat de uzură, necesită lucrări de reparații integrale.   

 

O aplicație utilă

 

    Lista drumurilor pe care se instituie restricții în Europa este în permanenta schimbare. Pentru a fi la curent cu accesibilitatea rutelor, puteți obține instant și gratuit informații detaliate privind interdicțiile aplicabile camioanelor (inclusiv cele legate de greutatea totală admisă a vehiculului) prin aplicația Bans For Trucks.

 

      Este singura aplicație care funcționează offline, fără a fi necesar să vă conectați la internet.

 

    Aplicația oferă informații în timp real despre restricțiile periodice și interdicțiile de trafic pentru camioane în 38 de țări și în 15 versiuni lingvistice, inclusiv în limba română.

 

trans.info


Înapoi la listă