Revenire la stil obişnuitAsociaţia Internatională Transport Auto

Noutăţi

Federația Rusă.   La 14 decembrie  intră în vigoare cerința ca șoferii care execută transport internațional să aibă Certificat de Competență Profesională (CPC). 15.11.2018

Formarea conducătorilor auto în conformitate cu clauza 12.3 din Ordinul nr. 287 al Ministerului Transporturilor al Rusiei din 28 septembrie 2015 "Cu privire la aprobarea cerințelor profesionale și calificării pentru angajații entităților juridice și a întreprinzătorilor individuali care efectuează transportul cu automobile și cu transport rutier electric urban"

Stimați Transportatori!

Vă reamintim că, în conformitate cu clauza 12.3 din Ordinul nr. 287 al Ministerului Transporturilor al Federației Ruse din 28 septembrie 2015 "Cu privire la aprobarea cerințelor profesionale și calificării pentru angajații entităților juridice și a întreprinzătorilor individuali care efectuează transportul cu autoturisme și cu transportul urban electric" conducătorul auto în afară de permisul de conducere al categoriei relevante trebuie să obțină un certificat de competență profesională (CPC) al transportatorului rutier internațional.

Această cerință are efect și va fi monitorizată începând cu data de 14 decembrie a anului curent atunci când se efectuează orice tip de control.

Pentru a primi CPC, șoferul trebuie să treacă un curs de perfecționare de 40 de ore și la finele lui un examen scris de calificare.

Valabilitatea unui astfel de certificat este de trei ani.

Astăzi, capacitățile Centrului de Instruire a Personalului pentru Transporturi Internaționale CIPTI permit pregătirea tuturor conducătorilor auto, care efectuează transport internațional în companiile membre ale AITA.

CIPTI a dezvoltat și a implementat cu succes un program de formare, care utilizează o resursă educațională pentru instruirea conducătorilor auto cu normă întreagă și susținerea examenului comisiei.

Pentru instruire trebuie să contactați CIPTI prin telefon: 022 60 13 15


Înapoi la listă